There was an error in this gadget

Tuesday, November 23, 2010

[lawak] Logic IQ Thinking

Share
This puzzle is called Lateral Thinking . . .
Just Check This Out ! ! !!



Stroll down slowly and be honest to yourself.



Think like a wizard . . .











man
1. ------------
board









Ans. = man overboard








Okay, let's see if you've got the hang of it.













stand
2. ------------
i




















Ans. = I understand













OK . . .







Got the drift ?











Let's try a few now and see







how you fare ?









3. /r/e/a/d/i/n/ g/














Ans. = reading between the lines














4. r
road
a


d









Ans. = cross road












Not having a good day now, are you ?








Redeem yourself.






5. cycle
cycle
cycle














Ans. = tricycle












Not easy to figure out ha!





0
6. ------------
M.D.
Ph.D.












Ans. = two degrees below zero





C'mon give it a little thought ! !







knee
7. ------------
light












Ans.. = neon light





( knee - on - light )











U can prove u r smart by getting this one.












ground
8. ------------ ---
feet feet feet feet feet feet
















Ans. = six feet underground





Oh no, not again ! !






9. he's X himself












Ans. = he's by himself





Now u messing up big time.







10. ecnalg












Ans. = backward glance










Not even close ! !







11. death ..... life












Ans. = life after death










Okay last chance ............ ......








12. THINK












Ans. = think big ! !






And the last one is real fundoo - - -












13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..












Ans. = long time no 'C'

No comments:

Post a Comment

cristopher_johnson@hotmail.com